Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків
Інгредієнти:
- філе оселедця - 200 г
- плавлений сирок (я брала ТМ “Шостка”) - 200 г
- морква - 100 г
- вершкове масло - 100 г
- свіжомелений чорний перець - за смаком
Приготування закуски з оселедця, моркви і плавлених сирків.
Зазвичай, таку закуску використовують як намазку на хліб. Також її можна подавати на пластинках вареної картоплі.
Моркву помити і відварити.
Потім очистити її від шкірки і порізати дрібними кубиками.
Очищене від шкірки філе оселедця разом із плавленим сирком порізати невеликими шматками і вперемішку пропустити через м’ясорубку.
Разом з оселедцем і плавленими сирками через м’ясорубку можна пропустити також моркву, але, якщо її окремо порізати, страва матиме гарніший вигляд.
В посудину викласти пропущені через м’ясорубку філе оселедця і плавлені сирки, порізану моркву і розм’якле масло.
Поперчити і все перемішати.
Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 39121
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-03-17
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (8):Люба, дякую за хороші ідеї та смачні рецепти, моїй сім’ї твій рецепт дуже сподобався!
Мені не дуже подобається плавлений сир “Шостка”. В них якість не дуже.. Пальмовий жир і все таке..
***дерівка, я не експерт у цьому питанні, сперечатись не буду :) Але, якщо ви знаєте кращого виробника, – то порекомендуйте, будь ласка :)
Ви знаєте, пані Любо, не можу похвалитися, що знаю кращого виробника серед українських (на превеликий жаль). Сама прийшла до висновку, що в ту ж сиркову салатку тепер не можу класти плавлений сирок через їх погану якість. І замінила їх на напівтвердий сир Олтерманні Валіо (дуже дуже смачний і м'якенький). Але я знаю, що в Україні цей сир чомусь не продають, тому варіантів небагато... Ну, може б купила сир польського виробництва з жирністю не менше 50%.
Дякую, буду мати на увазі :)
Особисто я беру пирятинського сирзаводу) можливо й хтось вподобає)
Дуже смачна закуска! Всі гості були в захваті. Дякую.