
У великій посудині збити яйця з сіллю і цукром.

До збитих яєць влити молоко, перемішати.

До яєчно-молочної суміші додати просіяне борошно. Перемішати вінчиком або ложкою до однорідної маси (щоб не було грудочок).

Потім поступово, постійно помішуючи, влити воду. В результаті маємо отримати тісто за консистенцією, як рідка сметана.

В кінці додати розтоплене і злегка охолоджене вершкове масло та соняшникову олію. Добре перемішати.

Сковорідку добре розжарити і за допомогою шматочка почищеної картоплини змастити її олією.

Ополоником зачерпнути трошки тіста, вилити на скворідку і, злегка нею повертаючи, рівномірно розподілити тісто. Щоб млинці були тоненькими, – тісто виливайте на сковорідку невеликими порціями.

Коли млинець добре підсмажиться з одного боку, переверніть його і трошки обсмажте з іншого.

Готові млинці викладати на тарілку один на одного. За бажанням, кожен ще гарячий млинець можна змастити шматочком вершкового масла. Млинці готові.