Яйця фаршировані грибами
Інгредієнти:
- яйця - 4 шт.
- масло вершкове - 1 ст. л. (для смаження)
- цибуля - 1 шт.
- білі гриби - жменька
- зелень петрушки
- сіль
Для соусу:
- майонез
- сметана
- соєвий соус
Приготування:

Білі гриби замочити наніч.

Яйця зварити натвердо, почистити, відділити жовтки від білків. Щоб стінки білків були рівномірної товщини, яйця закладайте у киплячу воду, а щоб яйця не потріскали перед тим як покласти їх в окроп нагрійте в теплій воді.

Цибулю дрібно нарізати.

Гриби подрібнити.

Жовтки нарізати дрібними кубиками.

Розтопити 1 ст. л. вершкового масла і підсмажити цибулю до золотистого кольору.

Додати гриби і обсмажити все разом.

Змішати жовтки з обсмаженими грибами та цибулею.

Для соусу по одній ст. л. (з вершком) сметани та майонезу, 1 ст. л. соєвого соусу. Все перемішати до однорідної консистенції.

Додати до фаршу соус (трошки залишити для оформлення страви) і перемішати. За бажанням можна додати солі.

Викласти фарш в білки. Яйця фаршировані грибами готові.
При подачі прикрасити яйця зеленню і соусом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!