Яйця фаршировані грибами

Яйця фаршировані грибами. Фото.
Інгредієнти:
  • яйця - 4 шт.
  • масло вершкове - 1 ст. л. (для смаження)
  • цибуля - 1 шт.
  • білі гриби - жменька
  • зелень петрушки
  • сіль
Для соусу:
  • майонез
  • сметана
  • соєвий соус
Яйця фаршировані грибами. Інгредієнти.
Приготування:
Замочені білі гриби.
Білі гриби замочити наніч.
Відділені білки від жовтків.
Яйця зварити натвердо, почистити, відділити жовтки від білків. Щоб стінки білків були рівномірної товщини, яйця закладайте у киплячу воду, а щоб яйця не потріскали перед тим як покласти їх в окроп нагрійте в теплій воді.
Нарізана кубиками цибуля.
Цибулю дрібно нарізати.
Подрібнені білі гриби.
Гриби подрібнити.
Натерізані кубиками жовтки.
Жовтки нарізати дрібними кубиками.
Цибуля обсмажується.
Розтопити 1 ст. л. вершкового масла і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі і обсмажуємо гриби.
Додати гриби і обсмажити все разом.
Обсмажені гриби з жовтками в мисці.
Змішати жовтки з обсмаженими грибами та цибулею.
Соус.
Для соусу по одній ст. л. (з вершком) сметани та майонезу, 1 ст. л. соєвого соусу. Все перемішати до однорідної консистенції.
До жовтків і грибів додаємо соус.
Додати до фаршу соус (трошки залишити для оформлення страви) і перемішати. За бажанням можна додати солі.
Яйця фаршировані грибами готові.
Викласти фарш в білки. Яйця фаршировані грибами готові.
При подачі прикрасити яйця зеленню і соусом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 33228
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-08
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (6):вввв | 2012-03-15
Дуже смачно! Попробуйте не пожалієте!
Оксана | 2015-12-26
А можна знайти якусь альтернативу білим грибам?
Люба | 2016-01-27
Оксано, гадаю, що в даному випадку замість білих грибів не варто використовувати інші, – це вже буде не той смак.
Тетяна | 2018-01-06
Скажіть, будь-ласка, а гриби попередньо не треба відварити?
Люба | 2018-01-07
Тетяно, гриби відварювати не потрібно.
Вадим | 2024-01-04
Гриби можна використовувати різні: від опеньків до печериць або ж фламуліни. Ще й бажано після фарширування покласти зверху трохи сиру і все це поставити до духовки на п'ять хвилин.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору