Приготування сирної запіканки з малиною та білим шоколадом.
Цю запіканку я готувала у формі діаметром 24 см.

Сир викласти у посудину, додати сметану, манну крупу і перемішати ложкою. Якщо сир у вас зернистий (а не пастоподібний), його слід перетерти через сито або разом зі сметаною подрібнити в блендері.

На водяній бані повністю розтопити білий шоколад.

В окремій мисці міксером збити яйця з цукром і ванільним цукром до світлої пишної маси.

Збиті яйця додати до сирної маси і перемішати міксером.

Потім до сирно-яєчної суміші додати розтоплений білий шоколад і знову перемішати міксером.

В кінці додати малину і акуратно перемішати ложкою.

Форму змастити вершковим маслом або маргарином і щедро присипати панірувальними сухарями. У форму вилити підготовлену суміш і запікати у розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хв.

Потім запіканку трохи вистудити і присипати цукровою пудрою. До столу подавати в телпому чи холодному вигляді. Сирна запіканка з білим шоколадом і малиною.