сир кисломолочний пастоподібний (у мене 10% жирності) - 250 г
сметана (у мене 15% жирності) - 150 г
яйця невеликого розміру - 3 шт.
білий шоколад - 100 г
манна крупа - 2 ст. л.
цукор - 50 г
ванільний цукор - 1 ч. л.
малина - 200 г
панірувальні сухарі для присипання форми
Приготування сирної запіканки з малиною та білим шоколадом.
Цю запіканку я готувала у формі діаметром 24 см.
Сир викласти у посудину, додати сметану, манну крупу і перемішати ложкою. Якщо сир у вас зернистий (а не пастоподібний), його слід перетерти через сито або разом зі сметаною подрібнити в блендері.
На водяній бані повністю розтопити білий шоколад.
В окремій мисці міксером збити яйця з цукром і ванільним цукром до світлої пишної маси.
Збиті яйця додати до сирної маси і перемішати міксером.
Потім до сирно-яєчної суміші додати розтоплений білий шоколад і знову перемішати міксером.
В кінці додати малину і акуратно перемішати ложкою.
Форму змастити вершковим маслом або маргарином і щедро присипати панірувальними сухарями. У форму вилити підготовлену суміш і запікати у розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хв.
Потім запіканку трохи вистудити і присипати цукровою пудрою. До столу подавати в телпому чи холодному вигляді. Сирна запіканка з білим шоколадом і малиною.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 8755
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-07-26
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2): Свiтлана | 2016-09-05
Дякую за файний рецепт! Запiканка вийшла дуже смачна, нiжна i пухка! Смакувала i теплою i холодною. Малини правда не було - додала чорниць, теж добре пiдiйшли :)