
Квасолю на 12 годин замочити в холодній воді (можна в пиві, чи в суміші пива з водою). Потім в тій же воді поставити під кришкою на маленький вогонь і довести до кипіння, варити 1.5 годин до м'якості квасолі. Води повинно бути стільки, щоб суп вийшов достатньо густий.

Цибулю почистити і нарізати кубиками.

Часник почистити і подрібнити, злегка посолити.

Розігріти смалець і злегка підрум'янити на ньому цибулю і часник.

Нарізати варене м'ясо.

М'ясо додати до цибулі і часнику, трохи підсмажити.

Розвести томатну пасту в невеликій кількості води і додати до м'яса. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Додати м'ясо в каструлю з квасолею.

Зцідити кукурудзу в друшляку і разом з горошком висипати в каструлю. Швидко довести до кипіння, посолити і все разом поварити на маленькому вогні 10 хв.

Після цього приправити суп зеленню петрушки, тим'яном (чабрецем), розмарином та перцем. Зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 5-10 хв.

Квасолевий суп по-югославськи готовий.