Квасолю на 12 годин замочити в холодній воді (можна в пиві, чи в суміші пива з водою). Потім в тій же воді поставити під кришкою на маленький вогонь і довести до кипіння, варити 1.5 годин до м'якості квасолі. Води повинно бути стільки, щоб суп вийшов достатньо густий.
Цибулю почистити і нарізати кубиками.
Часник почистити і подрібнити, злегка посолити.
Розігріти смалець і злегка підрум'янити на ньому цибулю і часник.
Нарізати варене м'ясо.
М'ясо додати до цибулі і часнику, трохи підсмажити.
Розвести томатну пасту в невеликій кількості води і додати до м'яса. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Додати м'ясо в каструлю з квасолею.
Зцідити кукурудзу в друшляку і разом з горошком висипати в каструлю. Швидко довести до кипіння, посолити і все разом поварити на маленькому вогні 10 хв.
Після цього приправити суп зеленню петрушки, тим'яном (чабрецем), розмарином та перцем. Зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 5-10 хв.
Квасолевий суп по-югославськи готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15733
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-05-18
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (4):Люба | 2011-05-19
Дуже смачно! Дякуююююю!
Rock | 2011-07-16
Супчік бомба! Дякую за рецепт!
Людмила | 2012-12-15
Спробувала цей рецепт, готувати просто, суп смачний і дуже ситний. Чоловік в захваті. Дякую і рекомендую.