Суп квасолевий по-югославськи

Суп квасолевий по-югославськи. Фотографія.
Інгредієнти:
  • біла квасоля - 200 г
  • цибуля - 2 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • смалець - 3 ст. л.
  • яловичина відварена - 400-600 г
  • томатна паста - 140 г
  • консервована кукурудза в зернах - 280 г
  • свіжолущений, чи заморожений горошок - 150 г
  • зелень петрушки (порізана) - 1 ст. л.
  • тим'ян (чабрець) - 1 ч. л.
  • розмарин - на кінчику ножа
  • мелений чорний перець - 1/2 ч. л.
  • сіль до смаку
Суп квасолевий по-югославськи. Інгредієнти.
Приготування:
Замочена квасоля
Квасолю на 12 годин замочити в холодній воді (можна в пиві, чи в суміші пива з водою). Потім в тій же воді поставити під кришкою на маленький вогонь і довести до кипіння, варити 1.5 годин до м'якості квасолі. Води повинно бути стільки, щоб суп вийшов достатньо густий.
Нарізана кубиками цибуля
Цибулю почистити і нарізати кубиками.
Подрябнений часник
Часник почистити і подрібнити, злегка посолити.
Цибуля і часник обжарюються на сковорідці
Розігріти смалець і злегка підрум'янити на ньому цибулю і часник.
Нарізане варене м'ясо
Нарізати варене м'ясо.
Обсмажити м'ясо з цибулею і часником
М'ясо додати до цибулі і часнику, трохи підсмажити.
Додаємо томатну пасту
Розвести томатну пасту в невеликій кількості води і додати до м'яса. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Додати м'ясо до квасолі
Додати м'ясо в каструлю з квасолею.
Додаємо кукурудзу і зелений горошок в каструлю
Зцідити кукурудзу в друшляку і разом з горошком висипати в каструлю. Швидко довести до кипіння, посолити і все разом поварити на маленькому вогні 10 хв.
Додаємо петрушку, перець, чабрець і розмарин в каструлю
Після цього приправити суп зеленню петрушки, тим'яном (чабрецем), розмарином та перцем. Зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 5-10 хв.
Суп готовий
Квасолевий суп по-югославськи готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15733
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-05-18
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (4):Люба | 2011-05-19
Дуже смачно! Дякуююююю!
Rock | 2011-07-16
Супчік бомба! Дякую за рецепт!
Людмила | 2012-12-15
Спробувала цей рецепт, готувати просто, суп смачний і дуже ситний. Чоловік в захваті. Дякую і рекомендую.
Люба | 2012-12-15
Людмила, на здоров’я, мені дуже приємно )))
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору