
Маргарин перетерти з цукром.

Яйця розбити, відділити жовтки від білків. Додати жовтки до маргарину з цукром і перетерти.

Збиті білки додати в миску і все розтерти. Щоб швидше збивалися можна додати дрібку солі.

Додати сметану і перемішати.

Потім додати борошно, розпушувач і замісити тісто.

Тісто розділити на дві нерівні частини (в меншу частину додати 1 ст. л. какао вимісити до однорідного кольору). Кожну з частин розділити навпіл. В результаті отримаємо по дві рівні частини світлого і темного тіста

Деко застелити папером для випічки і викласти одну половину світлого тіста.

На тісто викласти половину джему.

Посипати недуже подрібненими грецькими горіхами і родзинками (перед тим родзинки можна замочити на 30 хв. в гарячій воді). Половину горіхів і родзинок залишити для другого коржа.

З однієї половини темного тіста катуляємо смужки і викладаємо їх решіткою. Кладемо в розігріту до 180 °С духовку і випікаємо 30 хв. Так само робимо другий корж.

Тим часом в окрему посудину насипати 2 ст. л. борошна (з гіркою) і перетерти його з молоком. Щоб не утворилися грудки, молоко додавати невеликими порціями.

Додати 4 ст. л. цукру, вимішати.

Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, довести до консистенції сметани. Дати охолонути.

Масло з пудрою добре розтерти (якщо пудра з грудками можна її перетерти через сито).

До масла з пудрою невеликими порціями додаємо охолоджену масу, постійно перетираючи.

Кожен корж перемащуємо кремом.

Перемащені коржі з кремом зкладаємо докупи.

Щоб зварити помадку, треба в каструльці розтопити масло, додати молоко, цукор, какао, довести до кипіння и кип'ятити, поки маса не почне густіти.

Готовий торт полити помадкою.