Приготування:
Попри те, що суп з сардинами є дуже легкий і швидкий в приготуванні, він ще й дуже смачний. Ось рецепт, за яким його готую я.

Цибулю нарізати дрібними кубиками.

Моркву натерти на крупній терці.

В сковорідку налити олію і додати цибулю, смажити протягом 3 хв., помішуючи.

Потім додати моркву, перемішати і обсмажити все разом. Коли обсмажиться - відставити з вогню, до зажарки ми повернемось пізніше.

Картоплю почистити, нарізати кубиками і на цьому ж кроці промити рис.

Картоплю і рис покласти у киплячу воду, довести до кипіння і посолити (соліть обережно, тому що консерва сама по собі солена), нехай вариться 15 хв.

Сардину викласти в посудину (разом з юшкою) і подрібнити виделкою.

Додати в каструлю зажарку.

Слідом кинути лавровий лист (на цьому кроці можна поперчити, та я додаю свіжомелений перець безпосередньо в тарілку перед подачею).

Зразу за лавровим листом додати сардину, поварити ще 5 хв. і відставити з вогню.

Смачний, швидкий, простий в приготуванні суп з сардинами (консервою) готовий.