Рогалики з повидлом
Інгредієнти:
- маргарин "Вершковий"- 200 г
- сметана - 200 г (20% жирності)
- цукор - 2-3 ст. л.
- борошно - 350 г
- сода - 1/2 ч. л.
- повидло - 150 г
- пудра цукрова
Приготування:

Маргарин розтопити на водяній бані.

Розтоплений маргарин вилити в посудину, додати сметану і цукор.

Все добре вимішати до однорідної маси.

Борошно просіяти, вимішати з содою і додати в посудину. Замісити некруте тісто. Тісто загорнути в поліетиленовий пакет і покласти в холодильник на 1 год.

Охолоджене тісто розділити на 6 рівних частин. З кожної частини розкатати круг товщиною приблизно 3 мм. Тісто розрізати на рівні трикутники, на зовнішній край кожного трикутника викласти повидло (як на фото) і загорнути до середини.

Деко змастити олією і викласти рогалики. Деко з рогаликами помістити в розігріту до 180 °С духовку і випікати приблизно 30 хв. Рогалики з повидлом готові.
Готові рогалики обмакати в пудрі, або притрусити нею.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!