
Родзинки на 10-15 хв. залити окропом потім злити воду.

В каструлі на маленькому вогні розтопити масло.

До розтопленого масла влити молоко, додати цедру лимона і дрібку солі. Довести до кипіння.

Потім додати промитий рис, швидко довести до кипіння і варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 25-30 хв. до готовності рису.

Коли рис звариться, з каструлі вийняти цедру лимона, додати цукор і поварити ще 1-2 хв. Після чого масу трохи охолодити.

Тим часом збити яйця в густу піну.

Збиті яйця помаленьку додати до рисової маси, при цьому збивати масу міксером.

Проварити ще 2-3 хв. до загустіння і відставити з вогню.

Потім додати родзинки і ванільний цукор, все перемішати.

Пудинг викласти в порційну посудину і посипати корицею. Рисовий пудинг з родзинками готовий.