Головна
|
Про нас
|
Харчова цінність
Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.
RSS
Меню
Головна
Всі рецепти +
Всі рецепти
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Готуємо з… +
Готуємо з…
Овочі +
Овочі
Овочі
Гарбуз
Картопля
Кабачки, баклажани
Болгарський перець
Буряк
Томати
Фрукти +
Фрукти
Фрукти
Цитрусові
Яблука
Сухофрукти
М’ясо, Фарш
Субпродукти
Птиця
Риба
Морепродукти
Ягоди
Гриби
Бобові
Горіхи
Сир
Макаронні вироби
Святкові страви
Пісні страви
Про нас
‹‹ на попередню сторінку
версія для друку
Рисовий пудинг з родзинками
Інгредієнти:
рис (круглозерний)
-
1 / 2 склянки
яйця
-
3 шт.
цукор
-
40 г
ванільний цукор
-
1 ч. л.
молоко
-
3 склянки
вершкове масло
-
50 г
цедра з половини лимона
родзинки
-
жменька
дрібка солі
мелена кориця до смаку
Приготування:
Родзинки на 10-15 хв. залити окропом потім злити воду.
В каструлі на маленькому вогні розтопити масло.
До розтопленого масла влити молоко, додати цедру лимона і дрібку солі. Довести до кипіння.
Потім додати промитий рис, швидко довести до кипіння і варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 25-30 хв. до готовності рису.
Коли рис звариться, з каструлі вийняти цедру лимона, додати цукор і поварити ще 1-2 хв. Після чого масу трохи охолодити.
Тим часом збити яйця в густу піну.
Збиті яйця помаленьку додати до рисової маси, при цьому збивати масу міксером.
Проварити ще 2-3 хв. до загустіння і відставити з вогню.
Потім додати родзинки і ванільний цукор, все перемішати.
Пудинг викласти в порційну посудину і посипати корицею. Рисовий пудинг з родзинками готовий.
Кількість переглядів: 9013
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-21
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:
Ваше ім'я:*
Текст коментарію:*
Введіть символи з картинки:*
ВСІ РЕЦЕПТИ
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Смачно - smachno.in.ua
РЕКОМЕНДУЮ
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Кабачковий торт
Баклажани по-корсиканськи
Лоранський пиріг
Мусака
Лігурійський лимонний пиріг з малиною
НОВІ РЕЦЕПТИ
Запечена картопля з часниковим маслом
Тушкована капуста
Грибна юшка з квасолею
Гречка з грибами на сковороді
UA
RU
Нагору