Тістечка з повидлом
Інгредієнти:
- маргарин “Вершковий” - 200 г
- цукор - 100 г
- яйця - 3 шт.
- варений жовток - 1 шт.
- борошно - 350-400 г
- повидло - 150-200 г
- сода гашена оцтом - 0,5 ч. л.
Приготування печива з повидлом:
Це печенько гарно пасує на щодень – швидко, легко, недорого, ну і, звичайно, смачно :)

В посудину висипати цукор, додати три яйця і один варений жовток. Перетерти.

Потім додати розм’яклий маргарин і збити міксером.

Потім додати борошно і гашену оцтом соду.

Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку і поставити на 30 хв. в холодильник.

Розкатати тісто, вирізати з нього квадрат. Залишки тіста зліпити докупи, загорнути в харчову плівку і поставити в морозильну камеру на 15-20 хв.

Тим часом змастити тісто тонким шаром повидла.

Дістати тісто з морозильної камери і на грубій терці натерти його поверх повидла.

Тісто розрізати на квадритики і викласти на деко. Перед тим деко змастити маргарином і присипати борошном або застелити пергаментним папером. Випікати тістечка в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20 хв. Тістечка з повидлом готові
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!