Домашній майонез нашвидкуруч
Інгредієнти:
- олія - 150-200 г
- яйце - 1 шт.
- лимонний сік - 1 ст. л.
- цукор - 1 / 3 ч. л.
- сіль - 1 / 3 ч. л.
- гірчиця (порошок чи готова) - 1 / 2 ч. л.
- чорний мелений перець (за бажанням) - дрібка
Приготування домашнього майонезу:

В посудину збити яйце, додати сіль, цукор, гірчицю і лимонний сік.
Якщо ви вперше готуєте майонез, я б радила спочатку дати половину лимонного соку, а в кінці приготування додайте лимонного соку за смаком.

Все збити блендером до однорідної маси.

Поступово додавати олію, постійно збиваючи блендером.
Чим більша кількість олії, тим густіший майонез.

Домашній майонез нашвидкуруч готовий.
Зберігати в холодильнику в закритій посудині не більше 3-ох днів.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!