Приготування альпійського рагу:
Приготовлене за цим простим рецептом м’ясо виходить смачне, ніжне і соковите. Обов’язково спробуйте – не пошкодуєте!

М’ясо помити, нарізати невеликими ломтиками.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

В каструлю налити олію, добре розігріти і викласти м’ясо. Смажити на великому вогні, помішуючи, поки м’ясо злегка не зарум’яниться (15-20 хв.).

Потім додати цибулю і готувати ще 5 хв., помішуючи.

Після чого в каструлю додати вино і...

... воду чи бульйон.

Вміст каструлі довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 1-1,5 год.

Після чого тушковане м’ясо посолити і поперчити.

Додати журавлину.

Слідом додати мед, ...

... сік і цедру апельсина. Все перемішати, накрити кришкою і на малому вогні потушкувати ще 7-8 хв.

Альпійське рагу готове.