‹‹ на попередню сторінку

Салати

Салати – найрізноманітніша категорія кулінарних страв. Чудове доповнення основної страви або її вдала заміна. Адже, залежно від інгредієнтів, можна приготувати легкі овочеві салати або ситні – з м’ясом, куркою, грибами, рибою і т. п.
На нашому кулінарному сайті ви можете знайти найкращі рецепти салатів на будь-який смак. Це класичні і нові святкові салати на новий рік, великодні та різдвяні свята, дні народження і т. п., а також прості, недорогі салати на щодень, що легко і швидко готуються.
Всього рецептів в категорії: 58
15725
0
Салат з буряка, фети та руколи
Інгредієнти: буряк невеликий (варений або запечений) - 2 шт. (400 г); сир Фета - 100 г; рукола - 50 г; кунжут - 2 ст. л.; чорний мелений перець - за смаком; оливкова олія - 3 ст. л.; лимонний сік - 1 ст. л.; бальзамічний оцет - 1 ст. л.; сіль - 1/3 ст. л.
9275
0
Салат з печеними баклажанами з хмелі-сунелі
Інгредієнти:баклажани - 350 г; помідори - 350 г; цибуля - 100 г; зелень петрушки; часник - 2 зубчики; хмелі-сунелі - 1 ч. л.; лимонний сік - за смаком; оливкова олія - 2 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
8319
0
Овочевий салат з копченою скумбрією
Інгредієнти: скумбрія гарячого копчення (невелика) - 1 шт.; яйця - 3 шт.; огірок салатний - 1 шт.; редиска - 1 пучок (невеликий); салатна зелень (у мене шпинат і рукола) - 100 г; кріп - пів пучка; зелена цибуля - пів пучка; цедра одного лимона; чорний мелений перець - за смаком; сметана 20% - 70 г; майонез - 70 г; сік з половини лимона; корінь хрону - 20 г або за смаком; сіль - за смаком.
18655
3
М’ясний салат з овочами по-корейськи
Інгредієнти: яловичина або телятина - 400 г; солодкий перець - 200 г (1 шт.); огірки - 400 г; червоний гострий перець - 1 шт.; зелена цибуля - 50 г; насіння кунжуту - 1,5 ст.л.; сіль - 1 ч.л.; лимонний сік - 2 ст.л.; ріпчаста цибуля - 100 г; корінь імбиру - 10 г; часник - 4 зубчики; цукор - 1 ст.л.; мелений коріандр - 1 ст.л.; соєвий соус - 3 ст.л.; кунжутна або соняшникова рафінована олія - 2 ст.л.
10246
0
Салат з помідорами і тофу
Інгредієнти: помідори невеликого розміру - 400 г; сир тофу - 200 г; червоний гострий перець (невеликий) - 1 шт. або за смаком; арахіс смажений - 100 г; петрушка - 1 невеликий пучок; італійська суміш трав - 1 ч.л.; оливкова олія - 2 ст.л.; лимонний сік - 2 ст.л. або за смаком; сіль - за смаком.
11910
0
Салат Табуле
Інгредієнти: перлова крупа - 150-200 г; зелень петрушки - 70 г; зелень кропу - 70 г; рукола - 70 г; помідори - 500 г; огірки - 300 г; солодкий перець - 200 г; ріпчаста цибуля - 100 г; часник - 5-6 зубчиків; коріандр (мелений) - 2 ч. л.; оливкова олія - 5 ст. л.; лимонний сік - 2 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
64219
5
Кобб салат
Інгредієнти: бекон - 100 г; куряче філе - 250 г; яйця - 2 шт.; авокадо (велике) - 1 шт.; помідори - 2 шт.; блакитний сир (з пліснявою) - 100 г; листя салату - 150 г; оливкова олія - 5 ст. л.; винний оцет чи лимонний сік - 2 ст. л. або за смаком; зерниста гірчиця - 1 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
22597
2
Ліонський салат
Інгредієнти: листя салату (в мене латук) - 300 г; яйця - 3 шт.; бекон - 100 г; чорний чи білий хліб (в мене тостовий) - 130 г; сушений часник - 1 ч. л.; оливкова олія - 4 ст. л.; червоний винний оцет або лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
22481
0
Салат «Уолдорф»
Інгредієнти: яблука кисло-солодкі - 2 шт. (300 г); стебла селери - 3 шт. (200 г); грецький горіх - 70 г; листя салату (за бажанням) - 70 г; домашній майонез (густий) - 100 г; вершки (21 %) - 4 ст. л.; гірчиця з зернами - 1-2 ст. л.; лимонний сік1-2 ст. л.; сіль - за смаком.
18977
4
Пісний овочевий салат з кунжутною заправкою
Інгредієнти: капуста червоноголова - 250 г; морква - 150 г; огірок - 200 г; сіль - за смаком; насіння кунжуту - 2,5 ст. л.; соєвий соус - 1 ст. л.; оцет рисовий або яблучний - 1 ст. л. або за смаком; цукор - 1 / 2 ч. л.; соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.; кунжутна олія (за бажанням) - 1 ч. л.
UA RU