Млинці з яблуками та родзинками
Інгредієнти:
- млинці
- яблука (з кислинкою) - 700 г
- родзинки - 1 жменя
- кориця - 1 / 2 ст. л.
- цукор - 2-3 ст. л.
- вода - 2 ст. л.
- сметана (при подачі)

Приготування млинців з яблуками та родзинками.

Родзинки промити в гарячій воді.

Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.

В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.

Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.

Після цього додати корицю, перемішати і відставити з вогню.

На млинець столовою ложкою викласти начинку.

Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку.

Млинець знову скласти вдвоє.

Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!