Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.
В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.
Після цього додати корицю, перемішати і відставити з вогню.
На млинець столовою ложкою викласти начинку.
Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку.
Млинець знову скласти вдвоє.
Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 19196
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-04-04
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (4):Галина | 2013-04-04