Салат “Мімоза”
Інгредієнти:
- рибна консерва (в мене тунець) - 200 г
- картопля - 250-300 г
- морква - 150 г
- цибуля (за бажанням можна замінити кислуватим яблуком) - 100-150 г
- яйця - 4 шт.
- майонез
- сіль
Приготування салату “Мімоза”:

Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками, промити в дуже холодній воді, посолити, можна скропити оцтом і залишити на 15-20 хв.

Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар.

Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом.

На рибу викласти цибулю і змастити майонезом.

Поверх цибулі натерти на дрібній терці моркву, також змастити майонезом.

Білки відділити від жовтків і натерти на дрібній терці поверх моркви. Змастити майонезом.

Останній шар – терті на дрібній терці жовтки. Потім салат поставити на 2-3 год. в холодильник. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Салат “Мімоза” готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!