Приготування тіста для піци.
З такої кількості тіста у нас вийде 2 великі піци (діаметром 30-33 см).

Дріжджі покришити в велику посудину, посипати цукром і залишити на 5 хв., щоб вони розпустились, потім перетерти їх ложкою.

Додати теплу (приблизно 35 °С) воду і сіль. Перемішати.

Потім додати приблизно 200 г просіяного борошна. Перемішати ложкою.

Далі додати оливкову олію, розмішати, висипати решту борошна і замісити м’яке еластичне тісто.
Оскільки борошно буває різне, то орієнтуватись слід не лише на кількість борошна в рецепті, але й на консистенцію тіста. Тому решту борошна додавайте поступово.

Поверхню тіста змастити олією, посудину накрити чистим рушничком і поставити в тепле місце на 1 год., щоб тісто підросло.

Через годину тісто обім’яти. Тісто для піци готове до використання.