Курячі відбивні
Інгредієнти:
- куряче філе - 600 г
- яйця (маленького розміру) - 2 шт.
- сметана - 1 ст. л.
- борошно - 2 ст. л. з вершком
- сіль, чорний мелений перець
- соняшникова олія для смаження
Приготування курячих відбивних.
Куряче філе нарізати на порційні шматки.
Щоб при відбиванні куряче філе не прилипало до дошки і молотка, грудинку слід змочити у воді і помістити в чистий поліетиленовий пакет, після чого філе злегка відбити.
Відбиті шматки філе з обох боків посолити і поперчити.
В посудину розбити яйця, додати сметану, посолити, поперчити…
…і збити вінчиком до однорідної маси.
На окрему тарілку висипати трохи борошна.
Кожен шматок грудинки добре запанірувати в борошні з обох боків.
Після чого обмакати в яйці…
…і викласти на сковорідку з добре розігрітою олією. Смажити на середньому вогні до рум’яної скоринки, приблизно по 5 хв. з кожного боку.
Курячі відбивні готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 234241
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-05-26
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (19):Кожен день таке роблю. Дуже смачно!!!
Сьогодні робила відбивні. Всім дуже сподобалися. Дякую за гарний рецепт!
Супер.
Дуже смачно.
Я ще додаю часник на філе. Теж дуже смачно)))
Часто печу. Але сметану ніколи не додавала. Спробую. Дякую за пораду.
Просто оближеш пальчики.
Дуже смачно) Тільки що переконався)
Дуже смачні. Син не їв відбивні ніколи, а за цим рецептом майже всі сам з’їв. Дякую!
Нам теж сподобались. Дякуємо,за такий смачний рецепт.
Дуже смачні відбивні) рецепт просто супер!
Просто суперові відбивні :)
Я ще склав удвоє, в середину поклав грудку масла з зеленню. (десь в неті вичитав) а тоді в борошно і яйце. Обов’язково спробуйте! Смачного!
Смачно :)
Потрібно спробувати.
Смачнющі відбивні, за вуха не відтягнеш!Дякую за влучний рецепт!!
Щиро дякую всім за відгуки 🙂