Міш-маш приготування.
Міш-маш – традиційна страва болгарської кухні. Вона швидко й легко готується, мабуть, тому її зазвичай подають на сніданок. Сьогодні я пропоную приготувати класичний варіант цієї страви, але, за бажанням, під час смаження овочів ви можете додати до неї інші інгредієнти: гриби, шинку, оливки, консервовану кукурудзу, а також часник, чи інші спеції. Подають міш-маш гарячим.

Цибулю почистити і нарізати короткою соломкою.

Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і також нарізати короткою соломкою.

Помідори опустити на кілька секунд в киплячу воду, зняти шкірку і порізати кубиками.

На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорого стану.

Додати болгарський перець і на середньому вогні смажити приблизно 7 хв.

Потім додати помідори, перемішати і смажити ще 4-5 хв.

Тим часом в окремій посудині збити яйця.

До яєць додати подрібнену або натерту на крупній терці бринзу. Все добре поперчити…

…і перемішати.

Яйця з сиром додати до овочів.

Перемішати.

Сковорідку накрити кришкою і на невеликому вогні смажити до готовності приблизно 5 хв. При цьому страву слід кілька разів перемішати.

При потребі страву посолити,…

…розкласти в порційні тарілки і обов’язково щедро притрусити січеною зеленню петрушки. Міш-маш готовий.