Міш-маш

Міш-маш.
Інгредієнти:
  • бринза - 200 г
  • яйця - 4 шт.
  • помідори - 250 г
  • болгарський перець - 250 г
  • ріпчаста цибуля - 100 г
  • рослинна олія для смаження
  • свіжомелений чорний перець
  • сіль при потребі
  • зелень петрушки
Міш-маш. Інгредієнти.
Міш-маш приготування.

Міш-маш – традиційна страва болгарської кухні. Вона швидко й легко готується, мабуть, тому її зазвичай подають на сніданок. Сьогодні я пропоную приготувати класичний варіант цієї страви, але, за бажанням, під час смаження овочів ви можете додати до неї інші інгредієнти: гриби, шинку, оливки, консервовану кукурудзу, а також часник, чи інші спеції. Подають міш-маш гарячим.

Порізана короткою соломкою цибуля.
Цибулю почистити і нарізати короткою соломкою.
Порізаний короткою соломкою болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і також нарізати короткою соломкою.
Очищений від шкірки і порізаний помідор.
Помідори опустити на кілька секунд в киплячу воду, зняти шкірку і порізати кубиками.
Цибуля смажиться.
На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорого стану.
Додаємо до цибулі болгарський перець.
Додати болгарський перець і на середньому вогні смажити приблизно 7 хв.
До цибулі з перцем додаємо помідор.
Потім додати помідори, перемішати і смажити ще 4-5 хв.
Збиваємо яйця.
Тим часом в окремій посудині збити яйця.
Додаємо до яєць подрібнену бринзу.
До яєць додати подрібнену або натерту на крупній терці бринзу. Все добре поперчити…
Перемішуємо.
…і перемішати.
Додаємо яєчну суміш в сковорідку до овочів.
Яйця з сиром додати до овочів.
Перемішуємо.
Перемішати.
Накриваємо кришкою.
Сковорідку накрити кришкою і на невеликому вогні смажити до готовності приблизно 5 хв. При цьому страву слід кілька разів перемішати.
Міш-маш.
При потребі страву посолити,…
Готово.
…розкласти в порційні тарілки і обов’язково щедро притрусити січеною зеленню петрушки. Міш-маш готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15214
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-06-11
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Наташа | 2014-09-16
Смачно...
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору