Міш-маш приготування.
Міш-маш – традиційна страва болгарської кухні. Вона швидко й легко готується, мабуть, тому її зазвичай подають на сніданок. Сьогодні я пропоную приготувати класичний варіант цієї страви, але, за бажанням, під час смаження овочів ви можете додати до неї інші інгредієнти: гриби, шинку, оливки, консервовану кукурудзу, а також часник, чи інші спеції. Подають міш-маш гарячим.
Цибулю почистити і нарізати короткою соломкою.
Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і також нарізати короткою соломкою.
Помідори опустити на кілька секунд в киплячу воду, зняти шкірку і порізати кубиками.
На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорого стану.
Додати болгарський перець і на середньому вогні смажити приблизно 7 хв.
Потім додати помідори, перемішати і смажити ще 4-5 хв.
Тим часом в окремій посудині збити яйця.
До яєць додати подрібнену або натерту на крупній терці бринзу. Все добре поперчити…
…і перемішати.
Яйця з сиром додати до овочів.
Перемішати.
Сковорідку накрити кришкою і на невеликому вогні смажити до готовності приблизно 5 хв. При цьому страву слід кілька разів перемішати.
При потребі страву посолити,…
…розкласти в порційні тарілки і обов’язково щедро притрусити січеною зеленню петрушки. Міш-маш готовий.