Приготування м’яса з розмарином та часником у винному соусі.
Приготоване за таким простим рецептом м’ясо виходить дуже ніжне і соковите. Сьогодні я брала телятину, але таким самим чином можна приготувати свинину чи яловичину. Подавати м’ясо слід теплим, щедро поливши його винним соусом.
М’ясо нарізати поперек волокон невеликими шматками товщиною приблизно 2 см і злегка його відбити.
Часник і розмарин подрібнити ножем.
Відбиті шматки м’яса поперчити і перемішати з розмарином та часником.
На добре розігріту сковорідку з оливковою олією викласти шматки м’яса і на великому вогні смажити по 2 хв. з кожного боку.
Після цього м’ясо посолити і додати вино.
Накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати 2-3 хв.
Якщо за таким рецептом ви готуєте свинину, то потримати м’ясо під кришкою слід трошки довше – приблизно 5 хв.
Потім кришку зняти і вже на великому вогні готувати м’ясо ще приблизно 3 хв. до легкого загустіння соусу. М’ясо з розмарином та часником у винному соусі готове.