винний чи бальзамічний оцет - 2 ст. л. або за смаком
рослинна олія (у мене оливкова)
сіль та мелений чорний перець
Приготування салату з капусти та редьки.
Капусту тоненько нашаткувати, посолити і помнути, щоб вона трохи зм’якла.
Редьку очистити від шкірки і потерти на терці.
Моркву також очистити від шкірки і потерти. Зазвичай, моркву та редьку для цього салату я тру на дрібний терці (тій, що без зубчиків), тоді салат виходить більш соковитий, що мені дуже подобається. Також можна скористатися теркою для корейської моркви.
Зелень кропу посікти ножем.
Капусту, редьку, моркву та кріп викласти у містку посудину, додати олію і перемішати.
Потім салат поперчити, при потребі досолити, додати оцет за смаком і ще раз перемішати.
Салат з капусти та редьки готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 11526
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-02-13
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (1):Андріана | 2020-03-09
Сьогодні приготувала, дуже смачно! Запіканка супер )))