Приготування заливного яблучного пирога.
Дуже простий і швидкий в приготуванні пиріг, а яка смакота виходить! Багато яблук, мало тіста, а запах... ммм...
Пиріг випікався у формі розміром 22 х 29 х 5 см
Форму застеліть папером для випічки (розмір форми 22 х 29 х 5 см). Папір змастіть вершковим маслом.
Яблука розріжте на чотири частини. Очистіть від насіння. Наріжте яблука на шматки товщиною приблизно 6 мм. Рівномірно викладіть яблука у форму для випічки.
Готуємо тісто. В миску розбийте яйця. Додайте цукор і ванільний цукор.
Збийте міксером. Збивайте до пишної світлої маси. Додайте молоко і рослинну олію. Перемішайте все міксером.
До борошна додайте корицю і розпушувач і просійте в яєчну суміш. Перемішайте міксером до однорідного стану.
Рівномірно залийте яблука тістом. Випікайте 30-35 хв. в заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці.
Спечений пиріг посипте цукровою пудрою. Наріжте порційними шматками і подавайте до столу :) Заливний яблучний пиріг готовий.