бальзамічний оцет - 2 ст. л. (можна використати яблучний, чи винний)
сіль, цукор, чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Квасолю не розморожуючи покласти у підсолену киплячу воду, довести до кипіння і варити 5 хв.
Бекон нарізати невеликими кубиками.
Після цього викласти на сковорідку і обсмажити без додавання олії приблизно 10 хв. до золотистого кольору.
Цибулю нарізати тонкими півкружельцями.
Для заправки в окрему посудину налити оливкову олію і бальзамічний оцет.
Додати сіль, перець і дрібочку цукру. Все змішати.
Стручкову квасолю, бекон і цибулю викласти в посудину, полити заправкою і все перемішати. Дати салату трохи настоятися і можна подавати до столу. Салат зі стручковою квасолею готовий.