Салат зі стручковою квасолею

Салат зі стручковою квасолею. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • квасоля стручкова (заморожена) - 400 г
  • бекон - 200 г
  • червона цибуля - 150 г
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • бальзамічний оцет - 2 ст. л. (можна використати яблучний, чи винний)
  • сіль, цукор, чорний мелений перець за смаком
Салат зі стручковою квасолею. Інгредієнти.
Приготування:
Стручкову квасолю кадемо в каструлю.
Квасолю не розморожуючи покласти у підсолену киплячу воду, довести до кипіння і варити 5 хв.
Нарізаний кубиками бекон.
Бекон нарізати невеликими кубиками.
Бекон на сковорідці.
Після цього викласти на сковорідку і обсмажити без додавання олії приблизно 10 хв. до золотистого кольору.
Нарізана півкружельцями цибуля.
Цибулю нарізати тонкими півкружельцями.
Змішуємо оливкову олію і бальзамічний оцет.
Для заправки в окрему посудину налити оливкову олію і бальзамічний оцет.
Додаємо цукор, сіль, мелений чорний перець.
Додати сіль, перець і дрібочку цукру. Все змішати.
Салат зі стручковою квасолею готовий.
Стручкову квасолю, бекон і цибулю викласти в посудину, полити заправкою і все перемішати. Дати салату трохи настоятися і можна подавати до столу. Салат зі стручковою квасолею готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 13783
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-11-16
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору