Головна
|
Про нас
|
Харчова цінність
Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.
RSS
Меню
Головна
Всі рецепти +
Всі рецепти
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Готуємо з… +
Готуємо з…
Овочі +
Овочі
Овочі
Гарбуз
Картопля
Кабачки, баклажани
Болгарський перець
Буряк
Томати
Фрукти +
Фрукти
Фрукти
Цитрусові
Яблука
Сухофрукти
М’ясо, Фарш
Субпродукти
Птиця
Риба
Морепродукти
Ягоди
Гриби
Бобові
Горіхи
Сир
Макаронні вироби
Святкові страви
Пісні страви
Про нас
‹‹ на попередню сторінку
версія для друку
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром
Інгредієнти:
філе морського окуня
-
800 г
сир твердий
-
150 г
помідори
-
2 шт.
одне стебло цибулі-порею (біла частина)
сіль, білий мелений перець
Приготування:
Філе окуня просушити паперовим рушником, з обох сторін посолити і поперчити.
Викласти в деко.
Помідори очистити від шкірки і нарізати кружельцями.
Цибулю-порей нарізати кільцями.
Сир натерти на крупній терці.
На філе викласти помідори.
На помідори викласти цибулю-порей.
Зверху викласти тертий сир. Випікати 30 хв. в розігрітій до 180 °С духовці.
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром готове.
Запечене філе морського окуня подавати гарячим.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 16005
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-12-23
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:
Ваше ім'я:*
Текст коментарію:*
Введіть символи з картинки:*
ВСІ РЕЦЕПТИ
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Смачно - smachno.in.ua
РЕКОМЕНДУЮ
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Кабачковий торт
Баклажани по-корсиканськи
Лоранський пиріг
Мусака
Лігурійський лимонний пиріг з малиною
НОВІ РЕЦЕПТИ
Запечена картопля з часниковим маслом
Тушкована капуста
Грибна юшка з квасолею
Гречка з грибами на сковороді
UA
RU
Нагору