Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром

Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • філе морського окуня - 800 г
  • сир твердий - 150 г
  • помідори - 2 шт.
  • одне стебло цибулі-порею (біла частина)
  • сіль, білий мелений перець
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром.
Приготування:
Філе окуня просушити паперовим рушником, з обох сторін посолити і поперчити.
Філе окуня солене і перчене.
Філе окуня в деко.
Викласти в деко.
Нарізані помідори.
Помідори очистити від шкірки і нарізати кружельцями.
Нарізана цибуля-порей.
Цибулю-порей нарізати кільцями.
Натертий сир.
Сир натерти на крупній терці.
Помідори викладені на філе.
На філе викласти помідори.
На помідори викладена цибуля-порей.
На помідори викласти цибулю-порей.
Натертий на цибулю-порей сир.
Зверху викласти тертий сир. Випікати 30 хв. в розігрітій до 180 °С духовці.
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром готове.
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром готове.
Запечене філе морського окуня подавати гарячим.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 16005
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-12-23
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору