Салат з печеного перцю

Салат з печеного перцю. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • болгарський перець (великий) - 5-6 шт.
  • часник - 2-3 зубчики
  • цукор - 0.5 ч. л.
  • сіль - за смаком
  • винний оцет - 1 ст. л.
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • зелень петрушки
Салат з печеного перцю.
Приготування салату з печеного перця.

Якщо для приготування цього салату використати перці різних кольорів, то він вийде не лише смачнний, а ще й яскравий та веселий на вигляд :)

Печений болгарський перець.
Перець запекти в духовці при максимальній температурі, періодично його обертаючи. Якщо в духовці є гриль, можна ним скористатись.
Печений перець нарізаний смужками.
Запечений перець очистити від шкірки, плодоніжки і насіння. Порізати його соломкою довільної довжини вздовж волокон.
Дрібно нарізаний часник.
Часник подрібнити ножем.
Додаємо до перцю часник сіль і цукор.
В посудину викласти нарізаний печений перець і подрібнений часник. Посолити і додати цукор.
Додаємо винний оцет.
Слідом додати винний оцет ...
Додаємо оливкову олію.
... і оливкову олію.
Салат із печеного болгарського перця готовий.
Все акуратно перемішати, викласти в невеликі салатниці і притрусити січеною зеленню петрушки. Салат з печеного перця готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 22840
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-09-12
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Маріана | 2012-10-21
Дуже смачно, але замість цукру краще додати меду і трішки французької гірчиці.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору