Головна
|
Про нас
|
Харчова цінність
Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.
RSS
Меню
Головна
Всі рецепти +
Всі рецепти
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Готуємо з… +
Готуємо з…
Овочі +
Овочі
Овочі
Гарбуз
Картопля
Кабачки, баклажани
Болгарський перець
Буряк
Томати
Фрукти +
Фрукти
Фрукти
Цитрусові
Яблука
Сухофрукти
М’ясо, Фарш
Субпродукти
Птиця
Риба
Морепродукти
Ягоди
Гриби
Бобові
Горіхи
Сир
Макаронні вироби
Святкові страви
Пісні страви
Про нас
‹‹ на попередню сторінку
версія для друку
Запіканка з язика
Інгредієнти:
язик яловичий
-
1 шт.
вершкове масло
-
100 г
сметана
-
500 г
помідори
-
400 г
яйця
-
3-4 шт.
цибуля
-
3-4 шт.
оцет винний або яблучний
-
2 ст. л.
борошно
-
1 ст. л.
кінза, зелень петрушки
сіль, перець (мелений і горошком) до смаку
Приготування:
Язик промити, варити на малому вогні 2-2,5 год. з додаванням солі і перцю горошком.
Готовий язик перекласти в холодну воду, зняти з нього шкіру і нарізати на шматки товщиною 1 см.
Цибулю нарізати кубиками.
В сковорідці розтопити частину вершкового масла і підсмажити цибулю до золотавого кольору.
Додати нарізаний язик і 1 ст. л. борошна. Обсмажити все разом протягом 5-7 хв.
Помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку і нарізати скибками.
Додати нарізані помідори, 2 ст. л. оцету і протушкувати страву протягом 5 хв.
Додати сметану, подрібнену зелень петрушки, кінзу, посолити і поперчити до смаку. Довести до кипіння.
Тим часом яйця добре збити міксером.
Викласти масу із сковорідки в деко для запікання, полити збитими яйцями і запекти в духовці протягом 10-15 хв. при 170 °C
Запіканка з язика готова.
При подачі полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 11503
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-08-23
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (1):
Оля
| 2014-12-22
Супер!
Додати Ваш коментар:
Ваше ім'я:*
Текст коментарію:*
Введіть символи з картинки:*
ВСІ РЕЦЕПТИ
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Смачно - smachno.in.ua
РЕКОМЕНДУЮ
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Кабачковий торт
Баклажани по-корсиканськи
Лоранський пиріг
Мусака
Лігурійський лимонний пиріг з малиною
НОВІ РЕЦЕПТИ
Запечена картопля з часниковим маслом
Тушкована капуста
Грибна юшка з квасолею
Гречка з грибами на сковороді
UA
RU
Нагору