Приготування молодої картоплі зі сметаною та кропом.
Картоплю добре помити і почистити (ножем зішкрябати шкірочку). Потім її знову помити, залити водою і на великому вогні швидко довести до кипіння. Після чого картоплю посолити, накрити кришкою і вже на малому вогні варити до готовності.
Зелень кропу помити і посікти ножем.
Коли картопля звариться, – злити воду, додати січену зелень кропу, масло і сметану.
Картоплю перемішати ложкою або накрити її кришкою і струснути каструлю кілька разів, щоб картопля в ній добре перемішалась. На цьому етапі, за бажанням, картоплю поперчити, при потребі досолити, а також можна додати вичавлений через часникодавку часник (1-2 зубчики).
Знову все ретельно перемішати, накрити кришкою і залишити на 1-2 хв. Подавати картоплю слід гарячою, поливши її сметанковим соусом. Молода картопля зі сметаною та кропом готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 115504
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-06-29
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (5):vita | 2015-06-02
Дякую за рецепт, дуже смачно.
Дана | 2018-06-05
Дуже дякую за рецепт, гостям сподобалась картопля, вони пішли задоволені!
Люба | 2018-06-06
Дано, і я цьому дуже рада :)
Ганя | 2019-05-15
Ваше їдло дуже добре, під сто грам йде си як має бути, дякую ви супєр!!! всім сі сподобало! Ше такого файногом не їла.