Приготування cалату з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою.
Ось таку смакоту ми мали сьогодні на обід – легкий весняний салатик зі свіжими овочами, мегакорисним шпинатом і медово-гірчичною заправкою, яка робить салат по-особливому смачним :)
Із вказаної кількості інгредієнтів отримаємо 4 порції салату.
Листя шпинату відділити від стебел, добре помити і обсушити.
Редиску нарізати кружальцями.
,
Огірки, за бажанням, почистити і також нарізати кружальцями.
Цибулю очистити і нарізати кільцями.
Відварені накруто яйця очистити від шкаралупи і нарізати дольками, як на фото.
Готуємо заправку. Гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію перемішати виделкою до однорідної маси.
В миску викласти підготовлені інгредієнти: шпинат, редиску, огірки і цибулю. Посолити, поперчити і перемішати.
Салат розкласти в порційні тарілки, зверху викласти яйця, подрібнений сир і полити заправкою. Салат з редискою, шпинатом і медово-гірчичною заправкою готовий.