Приготування овочевого салату з копченою скумбрією.
Чудовий салат до великоднього столу! Багато зелені, свіжі овочі, копчена скумбрія, яйця і сметанкова заправка з хроном, що надає страві особливого пікантного смаку :)
Готуємо заправку. В посудині з’єднати сметану, майонез, натертий корінь хрону і лимонний сік. Перемішати і посолити за смаком.
М’ясо скумбрії відділити від кісток та шкіри і розділити на невеликі шматки.
Зварені накруто яйця очистити від шкаралупи і поздовжньо розрізати на чотири частини.
Огірок і редиску нарізати як на фото.
Зелень цибулі і кропу подрібнити ножем.
На велику плитку тарілку викласти листя шпинату та руколи. Заправку візуально розділити на 3 частини. Зелень полити частиною заправки.
Поверх викласти огірок, редиску, натерту цедру лимона, половину подрібненої зеленої цибулі і кропу. Полити частиною заправки.
Далі рівномірно викласти шматочки скумбрії, четвертинки яєць, полити рештою заправки і поперчити.
Зверху посипати кропом та зеленою цибулькою, що залишились, і одразу подавати до столу. Овочевий салат з копченою скумбрією готовий.