Салат з сьомги, огірка і болгарського перцю

Салат з сьомги, огірка і болгарського перцю. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • філе сьомги - 300 г
  • болгарський перець - 250 г
  • огірки - 200 г
  • перепелині яйця - 7-8 шт.
  • мед - 1 ст. л.
  • соєвий соус - 1 ст. л.
  • гірчиця (міцна) - 1-1,5 ст. л.
  • базилік свіжий
  • кунжут - 1 п. (10 г)
  • оливкова олія - за смаком
  • сіль
Салат з сьомги, огірка і болгарського перцю.
Приготування:
Сьомга, нарізана шматками.
Сьомгу очистити від шкіри і нарізати кубиками.
Готуємо соус.
В посудину викласти мед, гірчицю, соєвий соус...
Додаємо до соусу кунжут і перемішуємо.
...додати насіння кунжуту і добре розмішати.
Виливаємо соус на сковорідку і додаємо сьомгу.
Соус із рибою викласти на розігріту сковорідку, перемішати.
Тушимо сьомгу.
Накрити кришкою і тушкувати 10 хв., час від часу помішуючи. Після чого відставити з вогню і охолодити.
Нарізаємо соломкою болгарський перець.
Перець нарізати соломкою.
Нарізаємо кружельцями огірки.
Огірки нарізати кружельцями.
Нарізаємо листя базиліку.
Базилік подрібнити.
Нарізаємо надвоє перепелині яйця.
Яйця відварити і розрізати навпіл.
Кладемо всі підготовлені інгредіенти в посудину, додаємо оливкову олію і перемішуємо.
Огірки, перець, базилік, тушковану сьомгу викласти в посудину, посолити, заправити оливковою олією.
Салат з сьомги, огірка і болгарського перцю готовий.
Все добре перемішати. При подачі викласти на салат перепелині яйця. Салат з сьомги, огірка і болгарського перцю готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15302
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-30
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору