Печінка тушкована з вершками
Інгредієнти:
- печінка куряча - 500 г
- вершки (20 % жирності) - 300 г
- цибуля - 200 г
- сіль, перець
- олія для смаження
- зелень кропу
Приготування тушкованої печінки:
Цей популярний рецепт – один з найпростіших способів швидко і легко приготувати смачненьку печінку. За бажанням, вершки можна замінити сметаною, і краще домашньою, тому що магазинна чомусь частенько в мене згортається :)
Цибулю порізати півкільцями.
На олії засмажити її до золотистого кольору.
Тим часом печінку очистити від плівок і нарізати невеликими шматками.
До підсмаженої цибулі додати печінку і смажити її 5-7 хв., періодично помішуючи. Після цьго посолити і поперчити.
Потім до печінки додати вершки і на середньому вогні тушкувати її 10-15 хв.
Печінка тушкована з вершками готова.
На гарнір до печінки можна подавати картопляне пюре, рис або гречану кашу.
Кількість переглядів: 50540
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-02-22
Простенько и со вкусом...
НЯМ-НЯМ ДУЖЕ СМАЧНО.
Легко і смачно.
Оксана, так, можна, я про це написала в передмові до рецепту :)
Ахінея, на жаль не можу підказати, оскільки не пробувала приготувати гов’яжу печінку за таким рецептом.