Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром

Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • печериці крупні - 13 шт.
  • перепелині яйця - 13 шт.
  • куряче філе - 100 г
  • болгарський перець - 70 г
  • сир твердий - 50 г
  • базилік свіжий - один невеликий пучок
  • соєвий соус - 1 ст. л.
  • олія для смаження
  • сіль, перець
Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром.
Приготування фаршированих печериць:
Очищаємо печериці
Печериці помити, обсушити. Акуратно вирізати ніжки так, щоб в шапочках залишились невеликі заглибини.
Підсмажуємо куряче філе.
Куряче філе порізати дрібними кубиками і обсмажити на олії.
Нарізаємо дрібними кубиками болгарський перець.
Невеликий шматок болгарського перцю нарізати дрібними кубиками.
На дрібній терці натираємо сир.
Сир натерти на дрібній терці.
Нарізаємо базилік.
Зелень базиліку подрібнити.
Всі інгредієнти складаємо в посудину і перемішуємо.
Обсмажене куряче філе, болгарський перець, сир і базилік викласти в посудину, поперчити, трошки посолити і додати соєвй соус. Все перемішати.
Накладаємо фарш в печериці.
Деко застелити пергаментним папером, викласти шапочки печериць і наповнити їх начинкою. По середині кожної шапочки пальцем втиснути фарш – зробити невелике заглиблення.
Розбиваємо яйця на фарш.
В кожну шапочку розбити по одному яйцю. Деко з фаршированими печерицями помістити в розігріту до 200 °С духовку і випікати 20 хв. Як тільки білки схопляться, печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром готові.
Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром подавати до столу гарячими, можна прикрасити свіжим базиліком.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 21152
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-02-25
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (6):Наталя | 2015-03-15
Дуже смачно. Я готувала печерички на день народж. Всім сподобалось. А особливо гарно виглядають перепелині яйця. І смакота. Гості оцінили. Дякую за рецепт.
Люба | 2015-03-15
На здоров’я!
Олег | 2016-06-21
Спочатку пекти а потім зверху яйця чи пекти з яйцями?
Люба | 2016-06-21
Запікати печериці слід разом з яйцями.
Оля | 2017-01-23
А яйця сирі не будуть?
Люба | 2017-01-23
Олю, за це не хвилюйтесь, яйця точно сирі не будуть. Білок має добре схопитися, а жовток залишитися рідким.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору