На розжареній сковорідці обсмажити горіхи, періодично помішуючи 6-7 хв.
Потім горіхи очистити від шкірок і подрібнити в блендері.
Білки відокремити від жовтків, викласти в суху посудину, додати дрібку солі і збити їх міксером в густу піну.
Продовжуючи збивати білки, поступово (по 1-2 ст. л.) висипати до них цукор.
Потім додати просіяне через сито какао і знову збити міксером. Так як збиті білки мають властивість осідати, то наступні кроки робимо швидко, але акуратно :)
Після цього додати подрібнені горіхи і обережно перемішати ложкою, підбираючи масу з боків досередини.
Білкову масу відсадити на застелене пергаментним папером деко через кулінарний шприц, або викласти столовою ложкою. Віпікати приблизно 1,5 год. при температурі 100 °С на верхньому ярусі духовки.