Головна
|
Про нас
|
Харчова цінність
Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.
RSS
Меню
Головна
Всі рецепти +
Всі рецепти
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Готуємо з… +
Готуємо з…
Овочі +
Овочі
Овочі
Гарбуз
Картопля
Кабачки, баклажани
Болгарський перець
Буряк
Томати
Фрукти +
Фрукти
Фрукти
Цитрусові
Яблука
Сухофрукти
М’ясо, Фарш
Субпродукти
Птиця
Риба
Морепродукти
Ягоди
Гриби
Бобові
Горіхи
Сир
Макаронні вироби
Святкові страви
Пісні страви
Про нас
‹‹ на попередню сторінку
версія для друку
Тушкована цибуля-порей
Інгредієнти:
цибуля-порей
-
2 крупних стебла (тільки біла частина)
ріпчаста цибуля
-
150 г
часник
-
2-3 зубчики
помідори
-
2 шт. (свіжі чи у власному соці)
олія оливкова чи соняшникова
-
4 ст. л.
лимон
-
1 / 2 (або за смаком)
сіль, чорний мелений перець
зелень петрушки
бульйон овочевий чи м’ясний
-
1 / 2 склянки (можна додати воду)
Приготування тушкованої цибулі-порей:
Часник дрібно нарізати.
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.
Лимон нарізати півкільцями.
Якщо помідори свіжі – ошпарити окропом, зняти шкірку і нарізати невеликими кубиками.
Краще, якщо помідори будуть стиглі і соковиті.
Цибулю-порей добре промити і нарізати крупними кільцями.
В каструлю налити олію, добре розігріти і викласти цибулю і часник. Смажити 5 хв., періодично помішуючи.
Потім додати помідори
.
Слідом додати лимон ...
... цибулю-порей і все залити бульйоном
.
Вміст каструлі посолити, довести до кипіння.
Накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 25 хв.
В кінці приготування поперчити і відставити з вогню. Тушкована цибуля-порей готова.
Ця страва є гарним гарніром до м’яса, птиці чи риби.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15477
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-04-04
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2):
Olena Zelena
| 2017-06-17
Дуже смачний, корисний і оригінальний рецепт! Дякую!
Люба
| 2017-06-18
Олено, на здоров’ячко :)
Додати Ваш коментар:
Ваше ім'я:*
Текст коментарію:*
Введіть символи з картинки:*
ВСІ РЕЦЕПТИ
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Смачно - smachno.in.ua
РЕКОМЕНДУЮ
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Кабачковий торт
Баклажани по-корсиканськи
Лоранський пиріг
Мусака
Лігурійський лимонний пиріг з малиною
НОВІ РЕЦЕПТИ
Запечена картопля з часниковим маслом
Тушкована капуста
Грибна юшка з квасолею
Гречка з грибами на сковороді
UA
RU
Нагору