Овочеве рагу

Овочеве рагу. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • сир пармезан - 70 г
  • баклажани - 1 шт.
  • кабачки (невеликі) - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • солодкий перець - 2 стручки
  • ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • часник - 4 зубці
  • оливкова олія
  • сіль, чорний мелений перець
  • зелень петрушки (при подачі)
Овочеве рагу.
Приготування овочевого рагу:
Нарізана півкільцями цибуля.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Крупно нарізані кабачки.
Кабачки нарізати доволі товстими (1 см) кільцями / півкільцями.
Крупно нарізаний баклажан.
Баклажан нарізати вздовж на чотири частини і нарізати товстими ломтиками (1 см).
Солодкий перець нарізаний крупною соломкою.
Солодкий перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати крупною соломкою.
Очищені від шкірки і доволі крупно нарізані помідори.
Помідори очистити від шкірки і нарізати крупними шматочками.
Дрібно нарізаний часник.
Часник подрібнити ножем.
Плюстерка пармезану.
Пармезан нарізати тоненькими пластинками.
Цибуля смажиться.
У великій сковорідці, чи сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажити на ній цибулю до прозорого стану.
Овочі тушаться.
Потім додати солодкий перець, кабачки і баклажани, перемішати. Тушкувати, не накриваючи кришкою 15 хв., періодично помішуючи.
Додаємо помідори.
Потім додати нарізані помідори.
Солимо і перчимо.
Посолити і поперчити, перемішати. Тушкувати ще 10 хв.
Додаємо часник.
Після цього додати дрібно порізаний часник, перемішати і тушкувати ще 5 хв.
Овочеве рагу готове.
При подачі рагу притрусити січеною зеленню петрушки і викласти зверху пластинки пармезану. Смачне, легке і корисне овочеве рагу готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 38421
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-05-28
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (8):алла | 2012-07-17
Мабуть смачно.
Світлана | 2012-07-29
Думаю також смачно!
Люба | 2012-07-29
алла, Світлана, як на мене, дуже смачно! Спробуйте, не пошкодуєте :)
Наталка | 2012-09-05
Смачно,та ще смачніше якщо до готової страви додати соєвий соус ложку бульйону з курки та варений рис. Смакота))))))
ЛІДІЯ | 2012-09-21
Супер, дякую, смачно!!!
Борис | 2013-12-21
Завжди купував у магазині уже готову страву, а це можна і самому приготувати... дякую! :)
Надія | 2014-09-03
Дуже смачно. Рекомендую скуштувати, не пошкодуєте.
Машенька | 2017-09-02
Ням ням як смачно всім рекомендую!!!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору