Безе
Інгредієнти:
- білки - 4 шт.
- цукор - 200 г
- дрібка солі
Приготування безе.
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені (в холодильнику) білки, тоді вони краще збиваються.
Потім поступово (по 1-2 ст. л.) до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером.
Білки разом з цукром збити в густу штивну масу (до твердих піків).
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко. Це слід робити швидко, тому що збиті білки мають властивіть “осідати”. Сушити безе в духовці при мінімальній температурі (100 °С) протягом 1,5-2 год. (в залежності від розміру відсаджених безе). Охолоджувати безе краще в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята.
Безе готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 152036
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-06-22
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (42):СУПЕР!!! Чудовий рецепт.
Дуже класне безе!!!
Ніколи не думала, що безе можна зробии самій.... а вийшло дуже смачно)))) дякую за рецепт.
Дуже, дуже смачне безе:))))
Дуже класне безе!
Дуже кльове безе.
Робіть не пошкодуєте!!!
Краще ніж на другому сайті, де все неправильне було.
Супер смачне безе.
Дуже смачно.
Дякую.
Сергій, на здоров’ячко :)
Безе дуже чудове.
Клас!!! Чудовий рецепт :)
Я зробила безе по вашому рецепту і всі були у захваті)) Додам цей рецепт до свого записничка)) Дякую)
Ммммм ням-ням. Які смачні смаколики. Дякую за рецептик. Чекаю на інші ваші смачненькі рецептики...
У моїй газовій печі підгоріли вже через 1,5 години. Готувала перший раз, тому у наступний тримати буду хвилин 40, але не більше часу. Дякую за рецепт.
Безе дуже смачне я уже його випікала. Це просто ням-ням. Я чекаю ще на ваші рецепти.
Дякую за рецепт! Мені дуже сподобалося.
Снєжа, на здоров’я! І всім велике дякую за відгуки :)
Теж спробувала , дуже смачно! дякую))
Ням няммм
Шукав фотографій пів години, знайшов цей сайт, дякую дуже людині яка це готувала)))
Мені не сподобалося.
Неймовірні. Дякую за смачний рецепт))
Дуже кльове безе. Бомба!!!
Ще додайте трошки соку лимона або дрібку лимонної кислоти ) а взагалі рецепт – чим простіший, тим кращий. Дякую)))
Спробувала, побачимо що вийде. На жаль коментарі не читала, а б додала ще ваніль і лимон. Якщо все сподобаються наступного разу так і зроблю.
Клас :) я додала ще лимону кіслоту і все вийшло просто шик.
Бизе просто супер вийшло смачне дякую.
Дуже добре:)
В мене не вийшла піна. Що робити?
Таке трапляється, коли яйця свіжі. Спробуйте довше збивати. Якщо посудина, в якій ви збиваєте білки, а також насадки для міксера були чисті і сухі, то все має вийти 😊
Бізе получилося супер, я ще спробувала його з подрібненим арахісом. Дякую за гарний рецепт.
Дуже дякую за рецепт. Безе вийшло супер.