Приготування смаженого лосося з грейпфрутовим соусом.
Рибу очистити від луски, промити, обсушити паперовим рушником і порізати на шматки (як на фото) товщиною 2,5-3 см.
Шматки лосося викласти у велику посудину, посолити, додати лимонний сік і свіжомелений білий і чорний перець. Акуратно перемішати.
Дольки часника розчавити ножем (як на фото) і очистити.
Потім до риби додати часник і оливкову олію. Ще раз добре перемішати, накрити кришкою і залишити маринуватися на 30-40 хв. Під час маринування рибу слід ще 1-2 рази перемішати.
Рибу обмокнути в маринаді і смажити на розігрітій сковороді приблизно по 4 хв. з кожного боку. Вогонь під сковорідкою повинен бути трохи більший за середній.
Обсмажені, ще гарячі шматки лосося полити грейпфрутовим соусом і подавати до столу. Смажений лосось з грейпфрутовим соусом готовий.