Порізану цибулю посмажити на олії до золотистого кольору.
М’ясо зі шкіркою відділити від костей…
…і пропустити через м’ясорубку.
До злегка обсмаженої цибулі викласти пропущене через м’ясорубку м’ясо. Перемішати, злегка обсмажити (приблизно 5 хв.), при потребі додати олію чи рослинний жир з бульйону.
Потім, час від часу помішуючи, тушкувати м’ясо приблизно 15 хв., при цьому поступово вливаючи бульйон, для того щоб фарш став більш в’язким.
Добре поперчити, при потребі посолити і ретельно перемішати. Начинка для млинців готова.
Фарш тонким шаром викласти на середину млинця.
Начинку з одного боку накрити млинцем.
Протилежні краї млинця загорнути досередини.
Потім млинець загорнути (як на фото).
Перед подачею млинці злегка обсмажити на вершковому маслі. До столу подавати з курячим бульйоном або сметаною. Млинці з курячим м’ясом готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 70536
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-09-28
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2):Мар’яна | 2013-12-24