Головна
|
Про нас
|
Харчова цінність
Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.
RSS
Меню
Головна
Всі рецепти +
Всі рецепти
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Готуємо з… +
Готуємо з…
Овочі +
Овочі
Овочі
Гарбуз
Картопля
Кабачки, баклажани
Болгарський перець
Буряк
Томати
Фрукти +
Фрукти
Фрукти
Цитрусові
Яблука
Сухофрукти
М’ясо, Фарш
Субпродукти
Птиця
Риба
Морепродукти
Ягоди
Гриби
Бобові
Горіхи
Сир
Макаронні вироби
Святкові страви
Пісні страви
Про нас
‹‹ на попередню сторінку
версія для друку
Огірки малосольні
Інгредієнти:
огірки
-
2 кг
корінь хрону (можна додати ще листя хрону)
часник
-
7-8 зубчиків
великий пучок кропу
сіль
-
3 ст. л.
вода
-
2 л.
Приготування:
На дно банки (каструлі) кладемо кріп.
Зубчики часнику і хрін розрізати вздовж навпіл і викласти на кріп.
Викладаємо огірки.
Для розсолу у 2-ох л. води розчиняємо 3 ст. л. (без вершка) солі.
Залити огірки розсолом, прикрити кришкою (щільно не закривати). Через два дні малосольні огірки готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 20381
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-11
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:
Ваше ім'я:*
Текст коментарію:*
Введіть символи з картинки:*
ВСІ РЕЦЕПТИ
Перші страви
Другі страви
Салати
Закуски
Десерти та напої
Солодка випічка
Несолодка випічка
Соуси
Різне
Смачно - smachno.in.ua
РЕКОМЕНДУЮ
Суп-пюре з цвітної капусти «Veloute Dubarry»
Кабачковий торт
Баклажани по-корсиканськи
Лоранський пиріг
Мусака
Лігурійський лимонний пиріг з малиною
НОВІ РЕЦЕПТИ
Запечена картопля з часниковим маслом
Тушкована капуста
Грибна юшка з квасолею
Гречка з грибами на сковороді
UA
RU
Нагору