Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю

Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • пекінська капуста - 300 г
  • болгарський перець - 100 г
  • бринза - 150 г
  • оливки (будь-які) - 100 г
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • оливкова олія
  • винний оцет
  • сіль, чорний мелений перець
Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю.
Приготування:
Цибуля порізана півкільцями і скроплена винним оцтом.
Цибулю почистити, нарізати півкружельцями і добре скропити винним оцтом.
Нашаткована і посолена пекінська капуста.
Капусту посікти і злегка посолити. Залишити на 10 хв.
Нарізаний соломкою болгарський перець.
Болгарський перець почистити від плодоніжки і насіння та нарізати соломкою.
Нарізані оливки.
Оливки розрізати навпіл, чи нарізати кружельцями.
Нарізана кубиками бринза.
Бринзу нарізати кубиками.
Все вимішуємо. Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю готовий.
Всі інгредієнти (крім бринзи) викласти в посудину, поперчити, додати олії (при потребі, додати солі і оцту) і перемішати. Потім викласти бринзу і знову акуратно перемішати. Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 28270
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-14
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (2):hanna | 2012-01-15
Ще не пробувала приготувати, але подобається - молодець, Люба!!!
Наталка | 2017-02-03
Дуже смачний салат. Дякую.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору