Курячий рулет з грибами і болгарським перцем

Курячий рулет з грибами і болгарським перцем. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • куряче філе - 2 шт. (приблизно по 300 г кожне)
  • печериці - 200 г
  • твердий сир - 100 г
  • яйця - 1 шт.
  • болгарський перець - 150 г
  • базилік
  • олія для смаження
  • мед - 1 ст. л.
  • соєвий соус - 1 ст. л.
  • паприка 1 ч. л.
Курячий рулет з грибами і болгарським перцем.
Приготування:
Велике куряче філе розрізаємо навпіл.
Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе. Філе повздовжньо надрізати і розгорнути як книжку.
Відбиваємо куряче філе.
Філе накрити харчовою плівкою і добре відбити. Відбивати можна пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м'яса, щоб не прорвати волокна філе.
Солимо і перчимо всі відбиті філе.
Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і покласти в холодильник.
Нарізаємо скибками шампіньйони.
Готуємо начинку для рулету. Печериці нарізати невеликими шматками.
Обсмажуємо гриби.
Гриби підсмажити на олії і посолити.
Нарізаємо соломкою болгарський перець.
Перець нарізати короткою соломкою.
Тремо на крупній терці сир.
Сир натерти на крупній терці.
Нарізаємо листя базиліку.
Базилік подрібнити.
Збиваємо яйце.
Яйце збити міксером в густу піну.
Кладемо всі підготовлені інгредіенти в посудину і перемішуємо.
До збитого яйця викласти підготовлені гриби, перець, базилік, сир і все перемішати.
Відбиті курячі філе викладаємо на поверхню дошки.
На застелену харчовою плівкою дошку (не забувайте плівку скропити водою) викласти два шматки відбитого філе, так щоб один шматок трошки покривав інший, і в місці накладки відбити.
По центру викладаємо начинку і загортаємо рулет.
Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет.
На великому вогні швидко обсмажуємо рулет з кожного боку.
На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу. І на великому вогні з кожного боку обсмажити його до рум'яної скоринки.
Готуємо соус.
Поки рулет смажиться готуємо соус. Для цього в посудині змішати соєвий соус, паприку і мед.
Кладемо рулет на фольгу, поливаємо соусом, загортаємо і запікаємо 30 хв при температурі 200 градусів. Курячий рулет з грибами і болгарським перцем готовий
Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути і помістити рулет в розігріту до 200 °С духовку. Випікати 30 хв. Курячий рулет з грибами і болгарським перцем готовий.
Курячий рулет подавати до столу гарячим.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 45272
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-28
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (10):Оксана | 2012-09-17
Попробую, а може получиться.
Христина | 2014-04-21
Супер.
Олеся | 2014-07-09
Дуже смачно!!!!
Ірина | 2014-09-24
Добрий день. Можна замість свіжих грибів дати сушені?
Люба | 2014-09-24
Можна, але їх слід добре вимочити у воді і відварити, а далі за рецептом.
Таня | 2015-08-13
Скажіть будь-ласка рулет не сухий?Соковитий?
Люба | 2015-08-13
Рулет соковитий :)
Таня | 2015-08-15
Дякую дуже смачний рулет.
Богдан | 2018-04-09
Просто бомбезний)) зацінили всі, дуже смачно. Дякую.
Люба | 2018-05-10
Прошу :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору