‹‹ на попередню сторінку

Святкова випічка

Всього рецептів в категорії: 34
9071
0
Простий кекс з цукатами
Інгредієнти: вершкове масло - 160 г; яйця - 3 шт.; цукор - 150 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; пшеничне борошно - 200-220 г; кольорові цукати - 160 г; дрібка солі; розпушувач для тіста - 1 ч. л. (без гірки); цукрова пудра - для посипки.
15192
4
Мандариновий торт з вершковим кремом
Інгредієнти: яйця (невеликого розміру) - 3 шт.; пшеничне борошно в/г - 90 г; цукор - 230 г; жовтки (з невеликих яєць) - 4 шт.; кукурудзяний крохмаль - 20 г; вершки 10% - 250 мл; вершки 33% - 200 мл; вершкове масло - 50 г; желатин - 10 г; мандарини (без шкірки) - 400 г; желатин - 15 г + 100 мл води; апельсин - 1 шт.; вода - 40 мл.
19456
2
Торт Фрезьє
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; жовтки - 7 шт.; цукор - 250 г; пшеничне борошно в/г - 120 г; вершкове масло - 260 г; сіль; молоко - 700 мл; ванільний цукор - 10 г; кукурудзяний крохмаль - 70 г; желатин (за бажанням) - 5-7 г; апельсини (невеликі) - 2 шт.; цукор - 80 г; полуниця - 700 г.
20903
6
Літній пиріг з малиною та білим шоколадом
Інгредієнти: борошно пшеничне в/г - 200 г; вершкове масло - 100 г; яйця - 5 шт.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1,5 ч. л.; вершки (20%) - 300 г; білий шоколад - 200 г; малина - 200-250 г.
110301
29
Пляцок «Ейфорія»
Інгредієнти: кава еспресо - 120 мл; какао-порошок - 40 г; яйця - 10 шт.; цукор - 300 г; олія соняшникова рафінована - 80 мл; пшеничне борошно в/г - 140 г; розпушувач до тіста - 1,5 ч. л.; мак сухий цілісний - 150 г; горіхи (грецький, фундук і/чи мигдаль) - 100 г; вершкове масло - 270 г; жирні вершки (33%) - 170 мл; чорний шоколад - 200 г; варене згущене молоко - 370 г.
30003
12
Пляцок «Небесні ласощі»
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 300 г; маргарин вершковий - 200 г; яйця курячі - 4 шт.; цукор - 330 г; сметана - 40 г (2 ст. л.); розпушувач тіста - 10 г; яблука - 1 кг; лимонне желе - 180 г; горіх волоський (ядра) - 200 г; вершки (в мене 15 %) - 150 мл; вершкове масло - 250 г; коньяк - 1 ст. л.; чорний шоколад - 200 г; соняшникова рафінована олія - 50 г.
501085
73
Торт «П’яна вишня»
Інгредієнти: яйця - 9 шт.; цукор - 180 г; пшеничне борошно в.г. - 130 г; какао-порошок - 70 г; розпушувач для тіста - 1 / 2 ч. л.; вершкове масло - 350 г; згущене молоко - 350 г; вишня у власному соці (без кісточок) - 2,5 склянки; коньяк / ром / горілка - півсклянки (100 мл).
113641
25
Пляцок «Pani Walewska»
Інгредієнти: борошно пшеничне - 200 г; розпушувач - 1 ч. л.; цукор - 100 г; вершкове масло - 200 г; яйця - 4 шт.; крохмаль - 1 ст. л.; молоко - 250 мл; ванільний цукор - 1 ч. л.; цукрова пудра - 120 г; варення з чорної смородини - 200 г; мигдальні пелюстки - 60 г.
14053
6
Морквяний пиріг
Інгредієнти: яйця - 3 шт.; пшеничне борошно - 200 г; цукор - 150 г; соняшникова рафінована олія - 150 мл; горіхи - 100 г; морква - 250 г; один апельсин; мелена кориця - 1 ч. л.; імбир чи мускатний горіх - 1 / 2 ч. л.; ванільний цукор - 2 ч. л.; розпушувач до тіста - 1 ч. л.; сода - 1 / 3 ч. л.; сіль - 1 / 4 ч. л.; сметана 15-20% - 300 г; цукрова пудра - 3 ст. л. без вершка.
17964
9
Сирний пиріг з персиками
Інгредієнти: вершкове масло (розм’якле) - 120 г; молоко (тепле) - 60 мл; цукор - 1 ст. л.; сіль; пшеничне борошно - 200-230 г; кисломолочний сир або рікотта (у мене домашній сир) - 250 г; сметана (в мене 15%) - 120 г; яйця - 4 шт.; цукрова пудра - 50 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; персики свіжі чи консервовані - 2 шт.
UA RU