Мюджвер (оладки з кабачків та сиру)

Мюджвер (оладки з кабачків та сиру).
Інгредієнти:
  • молоді кабачки - 500 г
  • морква - 50 г
  • бринза - 100-130 г
  • яйця (великого розміру) - 2 шт.
  • борошно - 2-3 ст. л. (з вершком)
  • зелень кропу - 2-3 гілочки
  • зелень петрушки - 2-3 гілочки
  • стебла зеленої цибулі - 5-6 шт.
  • сіль, чорний мелений і пекучий червоний перець - за смаком
  • соняшникова рафінована олія для смаження
Мюджвер (оладки з кабачків та сиру). Інгредієнти.
Приготування оладків з кабачків та сиру.
Кабачки.
Кабачки потерти на крупній терці, трошки посолити і перемішати, щоб виділився сік.
Натерта морква.
Моркву очистити від шкірки і натерти на крупній терці.
Натерта бринза.
Бринзу також натерти на крупній терці.
Подрібнена ножем зелень.
Зелень кропу, петрушки і стебла зеленої цибулі подрібнити ножем.
Кабачок.
Натертий кабачок добре відтиснути від соку і викласти у велику посудину.
Викладаємо все в миску.
До кабачка додати моркву, бринзу, зелень і трохи збиті яйця.
Солимо, перчимо.
Все перемішати, посолити, додати чорний мелений і червоний пекучий перець за смаком.
Додаємо борошно.
Далі додати 2-3 ст. л. борошна (з вершком) і перемішати.
Смажимо оладки.
На сковорідці розігріти соняшникову олію. Столовою ложкою викласти приготовлену кабачкову суміш і злегка притиснути її ложкою так, щоб сформувати оладки.
Оладки з кабачків та сиру готові.
Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Страву подавати гарячою або теплою зі сметаною. Оладки з кабачків та сиру (мюджвер) готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 14474
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-05-24
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (3):33olga33 | 2014-06-21
Скажіть, а чим можна замінити бринзу?
Люба | 2014-06-21
Бринзу можна замінити адигейським сиром, можливо, сулугуні, на крайній випадок можна підсолити звичайний кисломолочний сир. А можна приготувати ось такі дуже смачні оладки з кабачків без сиру.
Олеся | 2014-07-19
Дуже смачні млинці. Дякую за рецепт!!!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору