сіль, чорний мелений і пекучий червоний перець - за смаком
соняшникова рафінована олія для смаження
Приготування оладків з кабачків та сиру.
Кабачки потерти на крупній терці, трошки посолити і перемішати, щоб виділився сік.
Моркву очистити від шкірки і натерти на крупній терці.
Бринзу також натерти на крупній терці.
Зелень кропу, петрушки і стебла зеленої цибулі подрібнити ножем.
Натертий кабачок добре відтиснути від соку і викласти у велику посудину.
До кабачка додати моркву, бринзу, зелень і трохи збиті яйця.
Все перемішати, посолити, додати чорний мелений і червоний пекучий перець за смаком.
Далі додати 2-3 ст. л. борошна (з вершком) і перемішати.
На сковорідці розігріти соняшникову олію. Столовою ложкою викласти приготовлену кабачкову суміш і злегка притиснути її ложкою так, щоб сформувати оладки.
Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Страву подавати гарячою або теплою зі сметаною. Оладки з кабачків та сиру (мюджвер) готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 14474
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-05-24
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (3):33olga33 | 2014-06-21
Скажіть, а чим можна замінити бринзу?
Люба | 2014-06-21
Бринзу можна замінити адигейським сиром, можливо, сулугуні, на крайній випадок можна підсолити звичайний кисломолочний сир. А можна приготувати ось такі дуже смачні оладки з кабачків без сиру.